Alejandro Forteza

Emblemàtic

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Alejandro Forteza

 

L’any 1918 Alejandro Forteza obre les portes de la joieria, que avui dia és un dels pocs tallers que es dediquen a l’elaboració i a la reparació de joieria tradicional mallorquina, antiga i moderna. Actualment regenten l’establiment Francisco Bonet i el seu fill, del mateix nom, des d’on desenvolupen el seu ofici i donen servei als clients «de tota la vida».

A les vitrines de la botiga, il·luminades amb llum blava, s’exposen diferents estils de peces artesanes, totes fabricades amb la cura dels experts joiers que hi treballen.

La façana conserva el rètol de marbre, així com les vidrieres a banda i banda de la porta d’entrada que fan d’expositor exterior. A l’interior de l’establiment trobam un primer espai dedicat a la venda i altra part al taller. El mobiliari i tota l’estructura interna de la tenda és d’estil antic, destaquen les prestatgeries de vidre on s’exhibeixen les diferents joies.

Situat ben a prop de les escales de la costa d’en Brossa, al carrer que duu el nom d’una de les grans famílies de la noblesa mallorquina, aquesta joieria és vestigi d’un dels oficis artesans que romanen a la ciutat.