Alpargateria La Concepció

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Alpargateria La Concepció

 

D’ençà que Jerónima Fernández obrí l’espardenyeria al 1940, el darrer tram del carrer de la Concepció va quedar imprès d’una inconfusible olor a espart. L’any 2006 va traspassar el local a María Visitación Hernández, que el regenta actualment.

El local, ubicat a una zona per a vianants, es troba a un nivell inferior de l’alçada del carrer. A la façana trobam el portal amb una finestra amb dues petites vitrines exteriors per a exposició.

Les senalles penjades a la façana donen pas a un ampli assortiment de sabates tradicionals de les Illes: porqueres, patateres, eivissenques, avarques i altres models de calçat artesà, que vesteixen els peus del barri des de fa vuitanta anys, amb la satisfacció d’haver treballat sempre amb fabricants locals. S’ha de remarcar, a més, que han mantingut una línia de comerç de proximitat, amb una producció artesanal d’espardenyes tradicionals de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Amb un tracte familiar i proper, el negoci té una clientela fidel formada tant per residents com també per turistes que s’emporten un record del seu pas per la ciutat. A més, ha estat una parada habitual de la família reial en les seves visites a Palma.