Argos

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Argos

 

Argos va obrir les seves portes l’any 1961 com a llibreria i papereria de la mà de Juana Llambías i Andrés Moll. Com a conseqüència de l’afició d’Andrés per la pintura, progressivament s’hi van incorporar materials per a les belles arts i els emmarcaments.

L’any 1979 van obrir una altra botiga al Cós de Gràcia, al capdavant de la qual es va posar la seva filla Carolina Moll i on també hi feien feines d’emmarcament. El 1993 obriren la Galeria Artara, que dirigia el seu fill Andrés Moll Llambías. L’any 2000 van reformar el local de la botiga del carrer Deià i van unificar els locals annexos, que amb el temps han ampliat en un únic espai d’exposició i venda.

El 2008 obren un altre establiment als afores de la ciutat, enfocat més a la venda de materials per a les belles arts, papereria, manualitats i emmarcament. Aquest espai dona continuïtat a l’esperit d’ampliació de l’activitat comercial, que conclou el 2012 amb l’obertura de la botiga de Ciutadella.

Argos és un establiment de referència per a l’alumnat de l’Escola d’Art de Menorca i d’altres centres escolars de Maó, gràcies al gran assortiment d’articles i productes que ofereixen per fer treballs relacionats amb l’estudi de les belles arts. Com a galeria d’art, fa exposicions permanents i temporals d’artistes menorquins i de fora de l’illa, i també participa a fires internacionals amb artistes de Menorca.

A dia d’avui ja s’ha incorporat al negoci la tercera generació de la família. Argos continua amb la seva filosofia inicial d’oferir un bon servei a la ciutat, de qualitat i amb un ampli assortiment de productes.

Foto ruta