Bodegues Macià Batle

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Bodegues Macià Batle

 

«Des del 1856, a les Bodegues Macià Batle cercam l’excel·lència en l’elaboració dels nostres vins a partir de vinyes mallorquines meticulosament seleccionades». Així ho afirma aquesta empresa, que ha aconseguit més de 375 guardons nacionals i internacionals al llarg de la seva trajectòria.

Ramon Servalls Batle, l’únic descendent directe del fundador que continua en el celler, explica que l’origen es remunta a l’any 1856, a Biniali. Descendents de Macià Batle construïren la nova bodega a Santa Maria del Camí l’any 1997, dotant-la dels millors recursos per elaborar vins de qualitat i començaren a sembrar noves vinyes. Actualment explota directament més de 200 quarterades de vinyes, repartides per diferents indrets de Mallorca. L’any 2003 la Bodega fou adquirida per l’empresari Sebastià Rubí Roca, que l’amplià el 2005.

En definitiva, l’activitat de Macià Batle es basa en l’explotació de les vinyes i elaboració de vins. Els processos d’elaboració són tutelats per experts viticultors i enòlegs, per obtenir uns vins moderns amb cos, aroma i sabor excel·lent.

A les instal·lacions hi ha una zona de botiga per a la venda dels seus vins i per a la realització de tasts. També es duen a terme visites guiades a les bodegues, i compten a més amb una col·lecció d’art.

Foto ruta