Bordados Valldemossa

Arrelat Patrimoni

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Bordados Valldemossa

 

Bordados Valldemossa inicia la seva activitat l’any 1968. L’establiment es dedica a la venda d’articles de costura tradicional, com el ganxet, el brodat, etc., no tan habituals avui en dia i que aquest petit comerç ajuda a fomentar.

Aquests productes de costura tradicional s’obren pas al carrer de Sant Miquel, entre establiments de franquícies i gràcies a la família Binimelis, que a finals dels anys seixanta va obrir el local per donar sortida als brodats de la madona de la casa.

Per aquell temps, Joan Binimelis recorria els hotels de l’illa amb la seva Vespa, exposant-hi els productes que es venien a la tenda. Teresa, filla d’en Joan, es va posar al front del local a finals dels anys noranta, donant relleu al seu pare i contribuint a mantenir vius aquests articles tan nostres. Joan Binimelis comenta que, tot i que està jubilat, cada dia passa pel local a fer un poc de companyia als dependents.

La façana conserva el rètol antic de fons negre i lletres blanques, i una entrada amb vitrina d’alumini als dos costats. El mobiliari interior es manté intacte des del dia de la seva obertura. Només travessar la porta, podem gaudir dels brodats de punt mallorquí i cobretaules de ganxet, que s’exposen a les parets i als mostradors.