Ca n’Estaca

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Ca n’Estaca

 

La història de Ca n’Estaca comença l’any 1930, quan Tomeu Bisbal i la seva dona,  Margarita Orei, varen muntar un magatzem agroalimentari a la Colònia de Sant Pere. En aquell temps va ser el primer comerç d’aquest tipus a la zona. Anys després, varen heretar el negoci familiar els seus fills, Tomàs i Damià Bisbal, amb la seva dona, Maria Planisi, que varen ser al capdavant de l’establiment durant 42 anys més.

Després d’aquesta generació, l’any 2007, el negoci va iniciar una nova etapa amb Marvi Maria Bianciotti, quan va llogar Ca n’Estaca per començar a donar-li vida de nou. Juntament amb les seves filles, Aylen i Melisa, amb el compromís de fer-lo créixer, el va convertir en un supermercat. Al principi varen posar el nom d’Eurocop (Ifa), però han acabat per recuperar-ne l’original, com és conegut arreu del poble.

Avui en dia és un establiment molt arrelat a la Colònia de Sant Pere i freqüentat pels seus veïns i visitants. Tot i ser un supermercat petit sempre intenten satisfer la clientela en tot allò que sol·liciten. Com a curiositat es pot comentar que també són coneguts perquè diversos projectes audiovisuals s’han filmat dins del supermercat.

Foto ruta