Calçats Salleras

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Calçats Salleras

 

Al capdavant de Calçats Salleras hi ha en Tomeu, un dels pocs sabaters artesans que queden a Mallorca. Es va iniciar en aquest ofici al taller del seu germà en acabar els estudis als 14 anys. Abans el taller estava a una altra ubicació, però des de fa uns quaranta anys està al centre del poble.

El calçat que crea és personalitzat i s’adapta a tot tipus de peus, talles i confeccions per a clients amb necessitats especials. També fa sabates tradicionals de les Illes Balears amb pells i materials de qualitat, com porqueres com a calçat diari o avarques per a l’estiu o botins. En Tomeu els elabora al seu taller amb l’única ajuda de les seves mans i els seixanta anys d’experiència al món del calçat.

Al taller es pot trobar qualsevol tipus de pell, de les més tradicionals a les més innovadores i curioses, restes de pell i tallat que ha pogut aconseguir de les fàbriques més importants de Mallorca.

Compta amb una nombrosa clientela, residents i visitants de l’illa, tant nacionals com estrangers. La seva feina es coneix a Alemanya on han publicat alguns reportatges a revistes d’aquest país.

Foto ruta