Calzados La Elegancia

Històric

Calzados La Elegancia

 

L’any 1935 Antoni Fuster Segura va fundar aquesta sabateria que actualment manté una fisonomia pròpia dels anys 60 i 70 del segle XX. Regentada des de l’any 2003 per Toni Fuster i Fina González, són la tercera generació d’aquest establiment amb més de vuitanta anys d’història i testimoni de vàries reformes, la darrera realitzada el 2007.

Des de la seva obertura al carrer del Sindicat, La Elegancia s’ha distingit per la qualitat dels seus productes. En els prestatges s’exposen sabates i bosses de pell de firmes nacionals i italianes, que atreuen una clientela fidel, tant local com estrangera.

El secret del negoci, tal i com asseguren els actuals propietaris, és l’experiència i el servei als clients, que han de quedar satisfets i gaudir dels productes adquirits.

A la façana destaquen els aparadors exteriors característics del anys 60 del segle passat, amb vitrines que sobresurten de la botiga. També cal fer menció de la marquesina superior i del rètol, de lletres blanques i fons negre que es va actualitzar fa uns anys.