Can Andreuet

Emblemàtic

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Can Andreuet

 

Can Andreuet és una botiga de queviures i de productes agrícoles ubicada en una casa pagesa. L’espai conserva la mateixa distribució de quan la família Ferrer va obrir el negoci l’any 1965. Actualment, la segona generació regenta el comerç.

Estan especialitzats en productes tradicionals eivissencs, com ara les crostes de pa, la sobrassada o la rebosteria, com ara les orelletes i el flaó. Però també s’hi pot trobar fruita i verdura de temporada del mateix hort de la finca de Can Andreuet, pinsos, ceràmica i qualsevol producte d’alimentació.

Encara ara, en temporada de matances, molta gent hi compra els productes com ara les tripes, les espècies, la sal, etc. Els clients fidels tornen cada any a Can Andreuet pel tracte personalitzat que reben a l’hora de comprar per a la seva matança. L’aroma d’espècies de sobrassada que s’olora quan s’entra a la botiga fa que sembli que el temps no hagi passat.

Can Andreuet no és tan sols una botiga, és un punt de trobada de la gent que, a més de comprar, troba una estona per parlar i saludar, i fer allò que coneixem com fer la xerradeta.

Foto ruta