Can Binimelis

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Can Binimelis

 

Gabriel Binimelis i la seva dona, Francisca Bonnín, varen fundar el 1966 Can Binimelis, negoci dedicat a la venda de productes de ferreteria i on continuen al capdavant de l’empresa familiar els seus dos fills, Francisco i Francisca Binimelis.

Els orígens de Can Binimelis es remunten fins a un dels carrers principals de Porreres, on varen inaugurar la primera botiga el mateix dia de la seva boda. El negoci estava regentat per la seva mare, i allà s’hi podien trobar tots els articles de ferreteria d’aquella època, mentre el seu pare es dedicava a fer reparacions per les cases. Francisca Bonnín conta que encara recorda aquella botiga tan senzilla, en comparació amb la d’ara.

Va ser devers 1998 que l’establiment es va traslladar a la ubicació actual per oferir un servei més proper, tant a particulars com a professionals del sector. Alhora, els germans han seguit amb il·lusió les passes dels seus pares adaptant el negoci a les característiques i demanda actual. A dia d’avui els seus fills ja formen part de l’empresa, representant així la tercera generació de Can Binimelis.

Actualment és una empresa de venda de productes de ferreteria, electrodomèstics i instal·lacions en general. Compten amb més de 40 treballadors al seu càrrec i una botiga-magatzem on disposen de 1500 m2 d’exposició, oferint una atenció personalitzada.

Foto ruta