Can Botella

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Can Botella

 

La història de Can Botella comença quan l’any 1954  José Juan Botella i Catalina Duran Riera varen decidir obrir una botiga al carrer Major, 32, amb el nom de Casa Botella. Poc temps després varen ampliar l’establiment cap al número 34 del mateix carrer. Els productes que es venien eren cadires, làmpades, rellotges, fogons de petroli, coses per als infants com cotxets, bressols, etc. A poc a poc varen ampliar la gamma de productes, introduint-hi electrodomèstics i també més productes de mobiliari, com taules, llits o armaris robers, entre d’altres.

Cap a l’any 1990, ja en mans del fillol dels fundadors, Andreu Pascual Duran, es va ampliar de nou la tenda cap al carrer de la Batlessa, 25, voltant la cantonada del carrer Major, per la qual cosa quedaren dues entrades a la tenda, una a cada carrer, i es varen distribuir els productes de la manera següent: en una part va quedar tot el que eren mobles, i a l’altra part els electrodomèstics i el parament de la llar.

Actualment són al capdavant del comerç els dos fills de n’Andreu, n’Antònia i en Joan Andreu Pascual, que representen la tercera generació de la família, i segueixen amb la venda d’electrodomèstics, parament de la llar i mobiliari.

Dels inicis de la botiga, conserven una escala molt antiga amb arrambador que comunica la planta baixa amb el primer i segon pis, i també una làmpada que sempre ha estat penjada al buit de l’escala.

 

Foto ruta