Can Felip

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Can Felip

 

Can Felip és un negoci familiar que va obrir les portes l’any 1969, quan el matrimoni format per Miquel Coll i Catalina Niell va inaugurar una botiga al carrer Gran de Sineu. L’establiment deu el nom al pare del primer propietari, anomenat Felip. En la dècada dels 80 es va fer càrrec del negoci la seva filla Catalina qui, juntament amb el seu home, Rafel Bergas, va incorporar a la botiga la part de la carnisseria. Cal comentar que a Sineu, l’any 1994, hi va haver unes fortes pluges que varen inundar el carrer Gran i el local va quedar negat, fet que va produir grans pèrdues materials.

Des de 2021 són al capdavant de l’establiment els germans Maria i Toni Amengual, els qui, després de treballar a la botiga i la matança, decidiren agafar el traspàs del negoci quan Catalina es va jubilar. Són nebots dels anteriors propietaris i representen la tercera generació dins el vincle familiar.

Can Felip ha passat de ser una petita botiga a ser una carnisseria i botiga més nova, reformada i amb una varietat d’articles més amplia per oferir al consumidor. Actualment es venen productes de primera necessitat, juntament amb carn de quilòmetre zero. Cal destacar que el porc també és de cria pròpia. Els productes estrella són la sobrassada, el botifarró i el camallot, elaborats artesanalment a les seves pròpies instal·lacions

Foto ruta