Can Jaume Artesans

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Can Jaume Artesans

 

L’any 1927 Jaume Aguiló va obrir un negoci dedicat a la venda de carn a la plaça Major de Palma, on en aquell temps hi havia un mercat. Abans d’arribar a Palma es dedicaven a la venda d’animals vius a Santanyí i, de fet, va ser un dels majors comerciants de carn d’aquesta localitat.

El 1951 varen traslladar la carnisseria al recentment inaugurat Mercat de l’Olivar de Ciutat, en el qual s’establiren i on s’han mantingut fins a data d’avui. La quarta generació de la família és qui regenta actualment el negoci amb Jaume Aguiló al capdavant.

Estan especialitzats en la venda de carn de qualitat i ecològica. Ofereixen un producte que combina la venda de carn d’origen local juntament amb la venda d’embotits, plats preparats, llegums secs i cuits, envinagrats, i altres productes típics de Mallorca, com és el cas de la sobrassada.

Cal destacar que a Can Jaume Artesans tenen criança pròpia i la carn de vedella prové d’animals criats en llibertat i en plena naturalesa a la comarca del Raiguer. Així cuiden acuradament de la seva alimentació, sembrant i cultivant farratges i cereals.