Can Jordi

Històric Patrimoni

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Can Jordi

Amb més d’un segle d’antiguitat, aquest establiment és una petita botiga bar familiar de carretera. Com era habitual antigament en aquest tipus de negoci, té un petit bar integrat dins el local. Vicent Puvil, un eivissenc emigrat que va tornar d’Amèrica, va obrir el negoci a la segona dècada del segle passat. Els veïns hi anaven a comprar els productes bàsics tot l’any, i els pagesos que transitaven per l’antic camí des Cubells aprofitaven el servei de bar.

L’any 1940, els padrins de Vicent Marí, l’actual propietari i tercera generació familiar, varen llogar Can Puvil i amb el temps varen comprar el negoci i el varen anomenar tal com el coneixem actualment, Can Jordi. El local té una arquitectura indiana per les vivències del seu primer propietari, i el magatzem funciona com a sala d’exposicions de fotografies, dibuixos i pintures.

Actualment, s’hi poden comprar bons productes del camp eivissenc, rebosteria i embotits de l’illa i algun senalló o cistelló artesà. A més, des de fa devers deu anys, Vicent Marí, gran aficionat a la música, ofereix concerts els divendres i dissabtes, en els quals han participat centenars de músics locals, nacionals i internacionals.

Foto ruta