Ca’n Pistola

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Ca’n Pistola

 

El forn de Can Pistola, un dels primers que hi va haver al municipi, és una empresa familiar fundada l’any 1947 per Llorenç Ramón al carrer Murull. Anys més tard, el seu fill Miquel Ramón Oliver va seguir amb la tradició de son pare i va comprar un solar per construir-hi un habitatge i un nou obrador. Així, es varen traslladar al carrer Guillem Santandreu, on podien gaudir de casa i negoci en el mateix edifici. Més tard varen obrir diferents punts de venda, un al carrer Joan Carles I el 1994 i dos anys més tard a l’avinguda del Cocó.

El fill den Miquel no va continuar amb l’ofici de forner, és per aquest motiu que la tercera generació està en mans de professionals externs a la família Ramón.

Manuel, actual propietari del forn juntament amb Antònia, la seva dona, va treballar amb en Miquel des de l’any 2006. Cal comentar, com a anècdota, que una tia d’en Manuel tenia un forn a la Península, on ell ajudava de petit quan hi estiuejava. És per això que el novembre del 2017, quan en Miquel s’havia de jubilar, en Manuel i n’Antònia es varen fer càrrec del negoci, conservant el seu nom i continuant amb el mateix llegat i il·lusió del primer dia.

Estan adherits a la marca «Pa d’aquí, forn i tradició», que distingeix els establiments amb obrador que elaboren les diferents tipologies de pans de les Illes Balears. El seu producte estrella són, sens dubte, els cremadillos de diferents varietats. A més, també ofereixen cardinals i ensaïmades, entre d’altres productes de rebosteria.

Foto ruta