Can Pou

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Can Pou

Can Pou és un comerç de venda al detall ubicat al centre del poble de Sant Josep de sa Talaia, al costat de l’església.

Margalida, fundadora del negoci familiar, vivia a Can Pou, casa situada en una part del nucli històric del poble ja dibuixada per l’arxiduc Lluís Salvador d’Àustria, juntament amb Can Llorenç, Can Manyanet i l’església.

Totes les tardes s’ajuntava amb algunes veïnes del poble per prendre la fresca a la porta de ca seva i brodar mocadors i algunes altres peces. Cap a l’any 1958, els turistes, encantats de la seva feina, li començaren a comprar els mocadors amb els exquisits brodats a mà. Arran d’aquest fet, l’any 1961 va obrir el primer comerç de la família, un petit quiosc a la vora de la plaça del poble, on venia souvenirs, estris per a la platja i estovalles de punt canari, que Margalida brodava i donava a brodar a les dones del poble.

L’any 1975, es varen traslladar al local on es troba actualment la botiga amb el mateix tipus d’activitat, excepte la confecció d’estovalles. S’hi pot comprar calçat, objectes de regal, joguines, perfums, articles de papereria i fer-hi fotocòpies. El 1987, també es va obrir una secció de fotografia.

Foto ruta