Can Ramis

Emblem脿tic

Contacta amb el comer莽 fletxa dreta contacta

Can Ramis

 

Joan Obrador Ramis va fundar Can Ramis a l鈥檃ny 1919 quan va comen莽ar amb la fabricaci贸 de sifons, gasoses i gel al mateix local on est脿 actualment la f脿brica, al carrer del Convent de Felanitx. Com a refer猫ncia, encara conserven diaris de 1922 on es publica que ja desenvolupaven l鈥檃ctivitat a la mateixa ubicaci贸 actual.

Avui dia, Pedro Obrador, quarta generaci贸 de la fam铆lia, est脿 al capdavant del negoci. Disposen d鈥檜na selecci贸 de vins embotellats, principalment de Mallorca, aix铆 com tamb茅 vins a granel.

L鈥檈difici on est脿 ubicada la f脿brica 茅s de principis del segle XX. Cal destacar que a la fa莽ana hi ha pintat un grafit, obra de Joan Aguil贸, que cobreix tota la seva superf铆cie. La il路lustraci贸 es basa en la fotografia realitzada pel reconegut arquitecte dan猫s Jorn Utzon a Ca na Lis de Porto Petro, on apareixen Miquel Obrador Ballester, segona generaci贸 de la fam铆lia, amb el seu nebot Joan Obrador Juan juntament amb Liz Utzon.

A l鈥檌nterior hi ha una col路lecci贸 de maquin脿ria antiga per a la producci贸 de sifons i gasoses, a m茅s d鈥檜na col路lecci贸 de sifons antics, a la qual estan representades totes les f脿briques de Mallorca des de principis del segle XX.

Foto ruta