Can Ros

La història de Can Ros va començar l’any 1960, quan el pare de l’actual propietari, Juan Guasch, va comprar amb els seus estalvis uns ganivets i una petita cambra frigorífica, i a l’ombra d’una figuera, en el barri de Can Bellotera, va començar a vendre carn de porc i xai. Amb els anys, s’hi varen incorporar el seu fill Toni i Catalina, la seva dona, i va ser quan varen adquirir el local on es troben ara, al mateix barri. Avui dia encara és un negoci familiar a càrrec de la tercera generació.

Actualment, Can Ros és un comerç molt reconegut per la seva àmplia selecció de carns eivissenques i pels embotits típics que elaboren de forma tradicional: sobrassades i botifarres fetes amb porc de carn eivissenc, sal d’Eivissa i una mescla d’espècies naturals. A més, la botiga disposa d’una secció de xarcuteria amb embotits i formatges artesanals i una gran varietat dels millors productes gurmet.

Aquesta botiga tradicional i familiar manté després de 60 anys d’història el tracte proper amb el client i promou productes de proximitat i consum responsable.

Foto ruta