Can Ros

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Can Ros

La història de Can Ros va començar l’any 1960, quan el pare de l’actual propietari, Juan Guasch, va comprar amb els seus estalvis uns ganivets i una petita cambra frigorífica, i a l’ombra d’una figuera, en el barri de Can Bellotera, va començar a vendre carn de porc i xai. Amb els anys, s’hi varen incorporar el seu fill Toni i Catalina, la seva dona, i va ser quan varen adquirir el local on es troben ara, al mateix barri. Avui dia encara és un negoci familiar a càrrec de la tercera generació.

Actualment, Can Ros és un comerç molt reconegut per la seva àmplia selecció de carns eivissenques i pels embotits típics que elaboren de forma tradicional: sobrassades i botifarres fetes amb porc de carn eivissenc, sal d’Eivissa i una mescla d’espècies naturals. A més, la botiga disposa d’una secció de xarcuteria amb embotits i formatges artesanals i una gran varietat dels millors productes gurmet.

Aquesta botiga tradicional i familiar manté després de 60 anys d’història el tracte proper amb el client i promou productes de proximitat i consum responsable.

Foto ruta