Can Rovelló

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Can Rovelló

 

La manacorina Margalida Matamalas va obrir a final del segle xix i principi del xx un magatzem de fideus, arròs, blat, etc., i es dedicava a la compravenda d’aquests materials, sobretot a l’engròs.

Margalida va tenir una filla i quatre fills, dels quals Toni Girard Matamalas va ser l’únic que va voler seguir amb el negoci. Quan el va heretar, va decidir canviar el magatzem de cereals per una botiga de queviures. Toni va tenir dues filles i dos fills i, de la mateixa manera que la seva mare, va deixar el negoci a qui va voler continuar-lo, que varen ser les dues filles.

Coloma Girard Llodrà va regentar la botiga amb la seva germana, actualment desapareguda, fins que el va cedir a la seva filla, Bel Sansó Girard, quarta generació de la família, que actualment està al capdavant de la botiga amb el seu cosí, Toni Girard, encara que Coloma és present a la botiga donant un cop de mà.

A més de dedicar-se a la compravenda, també conreen certs productes com ara taronges a l’hivern o melons, pebres, cogombres, tomàtigues, síndries i més productes d’estiuada, que també posen a l’abast dels seus clients.

Foto ruta