Ca’n Senyalet

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Ca’n Senyalet

 

Fundat devers l’any 1935 al carrer de s’Arraval, 131 per Antoni Ferrer, Ca’n Senyalet és un dels forns de pa més antics de Maó. Entre els productes que comercialitzen destaquen les ensaïmades i les formatjades, tot i que també elaboren tota mena de productes de rebosteria i pastisseria menorquina. És en l’elaboració artesanal dels seus comestibles on rau, doncs, el secret de la seva continuïtat.

Cap a l’any 1956 el comerç es va traslladar al número 170 del mateix carrer, ubicació on encara roman. La segona generació, els germans Manolo i Jaime Ferrer, varen regentar el negoci familiar durant molts anys. Actualment, Manolo Ferrer, tercera generació, és al capdavant de Ca’n Senyalet, tot i que amb anterioritat va compartir la gestió i direcció del negoci amb els seus cosins.

Com a curiositat, cal destacar que l’establiment conserva algunes màquines antigues, una de les quals encara està en funcionament. Així mateix, el local ha sofert variacions pròpies de la restauració i modernització que requereix el pas del temps. Disposa d’un cartell exterior caracteritzat per tenir tipografia corpòria.

El forn està adherit a la marca Pa d’aquí, forn i tradició, que distingeix els establiments amb obrador que elaboren les diferents tipologies de pans de les Illes Balears.

 

 

Foto ruta