Carns Comas

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Carns Comas

 

Jesús Comas Mulet representa la tercera generació de la família que regenta actualment aquesta carnisseria del Mercat de l’Olivar.

Aina Riera Sansó, la seva padrina, es va traslladar des de Vilafranca a Sant Jordi per treballar al camp. La història del negoci familiar comença arran la Guerra Civil, quan devers l’any 1937 Aina va quedar vídua amb dues filles petites al seu càrrec, Leonor i Joana. Degut a aquesta circumstància va començar a vendre verdures i hortalisses al Mercat dels Hortolans de les Avingudes de Palma i després d’un temps passaren al mercat de la plaça Major. Va ser llavors quan va incorporar també la venda de productes de la matança del porc que elaborava.

L’any 1951 es traslladen definitivament a seva actual ubicació al Mercat de l’Olivar, juntament amb la seva filla Juana Mulet Riera, mare de Jesús Comas, l’actual propietari.

Al llarg dels anys varen viure moments d’expansió en els que obriren diferents carnisseries a Palma com la del carrer Andrea Dòria, la tenda de General Riera cantonada Pare Bartomeu Pou, que varen tenir oberta més de 25 anys, al Mercat des Tenis i al polígon de Son Castelló.

A dia d’avui mantenen tota l’activitat i el personal al Mercat de l’Olivar. A l’interior de la parada hi ha una gran vitrina on s’exposen tots els productes carnis així com les sobrassades penjades del sostre. Estan especialitzats en rostits de porcelleta, cabrit i xot de llet.