Carnicería Bonnin

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Carnicería Bonnin

 

Els orígens d’aquesta carnisseria es remunten a l’any 1942, quan el matrimoni format per Ramon Bonnín i Francisca Piña compraren un local al carrer Jeroni Rosselló i obriren una botiga de queviures en la qual també hi venien carn.

Al 1957 compraren una parada al Mercat de Pere Garau on començaren a fer-hi feina els seus dos fills, José i Salvador. Durant tot aquest temps tenien oberts els dos establiments i eren coneguts amb el nom de Can Pansa.

Anys més tard, quan José Bonnín es va casar amb n’Àngela Sastre es posaren al capdavant del negoci. Actualment els seus fills Paquita i José Ramon regenten la carnisseria a la qual es varen incorporar quan sa mare i son pare es varen jubilar.

Amb més de 80 anys de història, aquesta carnisseria destaca per la seva capacitat de mantenir l’activitat comercial adaptant-se als temps sense perdre l’essència del tracte amb el client.

A la Carnisseria Bonnín ofereixen una gran selecció de carns, a més de productes carnis d’elaboració pròpia i menjars casolans semipreparats.