



Carnicería Germans Vicens
El punt de partida d’aquesta carnisseria del barri de Bons Aires va ser la fàbrica de Embutidos San Julián de Campos, d’on era originaria la família. A l’any 1949 Antoni Vicens i Bàrbara Ballester es dedicaven a la fabricació d’embotits de porc negre. El producte es distribuïa a la Península, sent una de les primeres fàbriques que hi va haver a l’illa.
El seu fill Antoni es va criar a la fàbrica d’embotits. Un temps després de tancar-la va decidir continuar amb l’activitat familiar i obrir al 1973 el seu propi negoci a Palma. Va comprar un local on va obrir la carnisseria, juntament amb la seva dona Antònia Serra, i on encara es troba ubicada a l’actualitat.
Toni i Joan Vicens i Antònia Berber continuen amb la tradició familiar i representen la tercera generació que es troba al capdavant del negoci.
A més de la carn, segueixen elaborant sobrassades i botifarrons casolans, tal com ho feia el seu padrí. També han ampliat la seva oferta amb l’elaboració de plats preparats que fan amb les receptes de l’antic Restaurant Negresco de Llucmajor, regentat per la família de sa mare durant 25 anys.
A la carnisseria mantenen la clientela de tota la vida del barri i on segueix anant a comprar generació rere generació. Com a curiositat comentar que encara conserven una premsa de ferro que s’emprava antigament per fabricar saïm.