Carnisseria Campins

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Carnisseria Campins

 

La història d’aquesta carnisseria comença l’any 1948, quan Rafel Campins i Margarita Riutort, padrins dels actuals propietaris, tenien una bodega que decidiren canviar per una carnisseria situada al carrer de Gil. D’aquí és d’on prové el malnom de Can Bodego pel qual són coneguts al poble.

A la carnisseria elaboraven els seus propis productes de forma artesanal, com ara la sobrassada, el camallot, els botifarrons, etc. Posteriorment el negoci es va traslladar al carrer de Maura, ara carrer dels Bous, i, uns anys més tard, en varen agafar el relleu els fills dels fundadors: Rafel (amb la seva dona Rosa), Catalina i Jaume.

L’any 1977 obriren un nou establiment al carrer del Bisbe i construïren un obrador al carrer del Dr. Rafel Rotger i Mestre per elaborar els seus productes. És aquí on va començar a treballar la tercera generació, formada per Joan i Rafel Campins, que actualment continuen al capdavant del negoci.

Recentment la carnisseria s’ha traslladat al local de l’obrador, on segueixen elaborant i venent els seu propis productes per continuar amb la tradició familiar.

 

Foto ruta