



Casa Canet
L’origen de Casa Canet es remunta a 1691, data en què en el Llibre del Repartiment se cita Joan Febrer com a forner de la parròquia de Santa Eulàlia. Jaume Oliver i Rosa Dalmau adquireixen el forn del carrer de la Corderia el 1951, any en què també obren una parada al Mercat de l’Olivar. Actualment, la tercera generació regenta els dos locals, concretament, tres nets dels fundadors: Eva, Toni i Carmen Oliver.
Eva recorda amb nostàlgia quan els seus padrins vivien al pis de dalt del local de la Corderia, comunicats amb l’obrador a través d’una escala estreta. Des de llavors, ella i els seus germans han conservat les receptes tradicionals de pans i pastissos, que continuen elaborant a mà amb la mateixa farina de sempre.
Entre els productes estrella es troben els llonguets, les merengues i els medritxos, unes pastes tradicionals que recorden, en forma i gust, els melindros.
Actualment només tenen obert el punt de venda del Mercat de l’Olivar, i mantenen l’obrador al carrer de la Corderia.