Casa Martí

Arrelat Patrimoni

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Casa Martí

 

Toni Martí Font era professor de guitarra, a més d’un dels fundadors de Trío Armónico, juntament amb els germans Guillem i Rafel Perelló. A partir dels anys 60, es va trobar amb una manca de subministrament de guitarres per als seus alumnes i, gràcies al seu caràcter emprenedor, el 1964 va decidir obrir l’establiment, que va ser la primera botiga de música del poble i de la comarca de Llevant. Molta gent també es desplaçava des de Palma per anar a comprar a Casa Martí de Manacor.

Ja des de l’inici, varen començar a proveir els grups de música dels anys 60-70 que anaven a tocar als hotels, com ara Los Amigos, Llorenç Santamaria i Tomeu Penya, que va ser alumne i amic de Toni Martí. També eren habituals de Casa Martí, Rots d’Ai, Jaume Estelrich de Tots Sants, Els Ocults i un llarg etcètera del moviment de rock que hi va haver a la comarca de Manacor als anys 90.

L’any 1981, varen expandir el negoci amb un establiment a Palma, on s’hi varen incorporar successivament els fills de Toni, Andreu, Maria Antònia i Martí, que es va especialitzar en l’afinament de pianos. L’any 2002, varen obrir una botiga a Eivissa, al 2005, una nova a Palma i a l’any 2007 varen inaugurar un establiment a Maó.

Disposen d’una col·lecció d’instruments de corda, com ara de guitarres de final del segle XIX, un guitarró femella i un dels primers banjos que varen encomanar per a la botiga.

 

 

 

 

Foto ruta