Casa Salvadoras

Històric Patrimoni

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Casa Salvadoras

 

Casa Salvadoras va obrir les portes l’any 1886, i és un dels comerços més antics de Manacor. Actualment, Cecilia i Ana Aguiló estan al capdavant del negoci que, tot i que es va fundar fa tant de temps, sempre ha estat en mans de la mateixa família. De fet, elles representen la quarta generació.

En els primers anys es dedicaven a la venda de tot tipus de roba d’esports de l’època, de teles i algun souvenir. Fins i tot, el padrí de les propietàries fabricava les pales de ping-pong que s’empraven en aquell temps.

Amb els anys, es varen anar especialitzant i actualment es dediquen a la venda de roba d’home. S’hi pot trobar des d’una jaqueta clàssica per al padrí fins a altres models i talles especials.

La botiga és coneguda arreu de la comarca de Llevant pels seus articles i conten les germanes Aguiló que més d’una vegada han sentit dir a algun client: «Anam a Casa Salvadoras, ens salvaran, tenen quasi de tot! Oh! M’heu salvat la vida!»

Fa més de trenta anys es va fer la primera reforma de l’establiment. Al principi, una part del local era la botiga i l’altra era la casa. Avui, conserva la façana, una part del taulell de venda, l’escala de caragol que puja al pis de dalt i una làmpada d’aranya de vidre de gran valor sentimental per la seva antiguitat.

 

Foto ruta