Ceràmica Terra Cuita

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Ceràmica Terra Cuita

 

Ceràmica Terra Cuita és un taller amb carta d’empresa artesana ubicat a Pòrtol, al capdavant del qual hi ha Pep Serra, i que compta amb carta de mestre artesà. Tenen diversos punts de venda directa del taller a preus de fàbrica a Palma, Santanyí, Pollença i Port de Pollença.

Tot va començar amb un forn morú aixecat el 1860 al voltant del qual es va construir una zona de torns i taller de modelatge. Varen començar a fer greixoneres i, tot i que els anava molt bé, es varen haver de reinventar a causa de la competència existent. Aquest esperit innovador els du a crear peces úniques, originals i amb un caràcter mediterrani molt marcat. La mar, la natura, les fruites i la vegetació local són la seva font d’inspiració, així com l’art, la moda, la tendència de colors i formes.

La família Serra ret culte al fang i fabrica de manera artesanal peces úniques de ceràmica, amb una tradició centenària transmesa de generació en generació, que es manté viva a les zones de Mallorca conegudes amb orgull com a terra del fang.

 

Foto ruta