Colmado Santo Domingo

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Colmado Santo Domingo

 

La història d’aquest petit comerç embriagat d’olor de sobrassada, camallot i formatge comença l’any 1886, quan era conegut amb el nom de Colmado Londres, una tenda de queviures típica de barri. L’any 1960 va passar a dir-se Fruiteria Londres i no va ser fins al 1986, amb el traspàs del negoci a Pedro Amengual, pare de l’actual propietari, que va canviar al nom pel que du ara, Colmado Santo Domingo.

Cada dia Pedro Miguel, actual propietari i segona generació, obre el reixat del seu petit establiment de queviures ple d’aliments típics de l’illa, entre els qual destaquen els embotits, els licors, les confitures i els formatges. Segons Pedro, que també dona servei a la clientela del barri, el producte estrella entre el turisme és la sobrassada de porc negre.

L’interior del local és molt reduït, a cada banda hi ha prestatgeries de fusta amb els productes i embotits que pengen del sostre i, al fons, un petit taulell on venen els productes.