Comercial Casellas

Emblemàtic

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Comercial Casellas

 

Comercial Casellas, conegut també a Artà com Can Garameu, va obrir les portes l’any 1927, encara que la seva activitat es va iniciar 2 o 3 anys abans. Jaume  Casellas Casellas, padrí de l’actual propietària, va muntar el negoci en una gran cotxeria on encara ara avui hi desenvolupa l’activitat. Des dels seus inicis ja es venien productes per a l’activitat agrícola i ramadera.

Actualment Margalida Casellas Vives, tercera generació de la família, regenta el negoci. Avui dia segueixen amb la venda de productes agrícoles i ramaders, així com articles de neteja i vi a granel, també artesania com senalles i cistells, tests i olles de fang, entre d’altres. S’ha de destacar que tot el producte que tenen a la venda a Can Caselles prové de Mallorca, perquè aposten per proveïdors de l’illa.

A l’exterior queden les restes del que va ser l’abeurador de cavalls del poble. Segons conta la propietària, el seu padrí va fer un tracte amb el batle d’aquell moment: es podia construir l’abeurador a la seva façana, però quan ja no se’n fes ús, seria de la seva propietat i no públic.

 

Foto ruta