Crestaig. Carns i Embotits Artesans

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Crestaig. Carns i Embotits Artesans

 

Crestaig. Carns i Embotits Artesans és una empresa familiar ubicada a sa Pobla des del 1963, on elaboren productes artesans i autòctons de Mallorca. El seu principal producte és la sobrassada, a més dels botifarrons, el camallot, etc.

Són tres les generacions que han regentat la carnisseria des que va començar l’activitat de la Tocinería Caldés, com era coneguda abans. Antoni Caldés Mir i Francisca Cladera Crespí varen ser els fundadors de la carnisseria. Després la seva filla, Joana Caldés Cladera, i el seu marit, Antoni Pons Ferragut, s’hi varen posar al capdavant l’any 1980 i va ser quan la carnisseria va començar a prendre una nova dimensió. L’any 1982 varen haver d’ampliar i modernitzar les instal·lacions, moment en què varen aprofitar per canviar-li el nom. Anys més tard, en va agafar el relleu el seu fill i propietari actual, Antoni Pons Caldés, que elabora els embotits artesans típics de les illes i té com a objectiu oferir en tot moment la màxima qualitat als seus clients.

La sobrassada s’elabora amb carn de porc i xulla de la ventresca, sal i pebre vermell. És el més apreciat dels embotits de Mallorca. Té un temps de curació de 6 a 12 setmanes. Les seves sobrassades es distingeixen per un acurat cosit a mà a cada extrem i pel seu lligat. Tots els embotits que s’elaboren a la carnisseria i xarcuteria Crestaig es poden reconèixer pel fil blanc i vermell, el blanc identifica el producte dolç i el color vermell el picant.

A part de l’elaboració pròpia d’embotits, ofereixen als seus clients una selecció de carns i carns Premium de la millor qualitat.

 

Foto ruta