Drogueria Valls

Històric Patrimoni

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Drogueria Valls

 

Oberta des de l’any 1920, la Drogueria Valls va passar de ser una de les farmàcies de referència de la ciutat a l’actual drogueria situada al carrer Nou. Actualment, Can Valls, com la coneix molta de gent, ofereix a la clientela productes propis de drogueria, com articles de bellesa, de salut, d’ortopèdia i de la llar, entre d’altres.

El negoci farmacèutic va ser fundat l’any 1920 per dos socis, Valls i Pons. Amb la mort del titular de la farmàcia, el testimoni va passar a Agustí Valls Landino, segona generació i oncle de l’actual propietària, per posteriorment ser traspassat a Adela Valls Fortuny, tercera generació de la família.

La façana de l’edifici, propietat de la família Valls, conserva el revestiment de llenya original del principi del segle XX, i és una de les més boniques de la ciutat. A l’interior es mantenen les prestatgeries originals de la farmàcia, altes i de color blanc, adornades a la part superior per gràcils filigranes vegetals color marró coure. També es pot albirar un escut de Maó de fusta, el qual va ser un present de noces per a l’avi de l’actual propietària i primera generació de la saga familiar.

Foto ruta