Efectos 2000

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Efectos 2000

 

La petita història del transcurs de Efectos Militares a Efectos 2000 que avui dia coneixem comença l’any 1908. José Pons Moll, besavi de Francisca Gornés, actual gerent, va fundar un comerç que proveïa de robes, corretges, productes de neteja i altres utensilis a totes les tropes militars de Menorca, d’aquí el seu nom.

Van passar els anys i Maria Pons, l’àvia de Francisca, juntament amb els seus pares, Tina Hachero i Miquel Gornés, va continuar l’activitat del comerç. En la dècada dels anys setanta, l’arribada del turisme va venir acompanyada pel boom dels objectes de record de l’illa, els tradicionals souvenirs. Van ser èpoques daurades i profitoses, durant les quals el negoci va créixer i els va permetre obrir noves línies empresarials, que van donar peu en la dècada dels anys noranta a seguir amb el negoci de la moda i el calçat esportiu.

L’any 1997 Francisca Gornés va arribar des de Suïssa amb una visió més urbana, apresa a la botiga de Zuric, Jamarico, a la qual va treballar, a més de poder visitar les millors fires del món. Tot l’aprenentatge assimilat allà el va implantar a Menorca i des de llavors treballa a Efectos 2000 i és la quarta generació al càrrec d’una empresa fundada per persones que van dedicar tota la seva vida a fer créixer aquest comerç. Gràcies a elles han arribat fins a l’actualitat, i s’ha aconseguit millorar en l’àmbit comercial, professional i personal.

L’establiment ha viscut tres reformes estructurals, que els han permès passar d’una superfície original de 40 m2 als 100 m2, per adaptar-se a la moda i a les demandes de cada moment, des dels Efectos Militares originals fins a l’actualitat.

L’empresa conserva l’esperit d’atenció i servei al client, però ha introduït noves eines tecnològiques a l’establiment. Els nous hàbits de consum i el comerç electrònic han fet que Sports Efectos 2000 també hagi iniciat el comerç en línia, disposi de pàgina web i tengui presència a les xarxes socials.

 

Foto ruta