Esparteria Ca’n Toni Blancos

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Esparteria Ca’n Toni Blancos

 

La història de Ca’n Blancos es remunta a l’any 1940, quan Maria Martínez i Andreu Ramis varen obrir la botiga que agafà el malnom pel qual es coneixia el seu fundador a Inca. Avui en dia, el comerç està regentat pel seu fill, Toni Ramis, i la seva dona, Maria Lluïsa, encara que ja treballen conjuntament amb qui serà la tercera generació del negoci, les seves tres filles.

Quan Toni s’incorporà al negoci, amb quinze anys, va decidir començar a oferir els productes de la botiga a l’engròs. A poc a poc, es va anar expandint fins que el 1989 va inaugurar l’Esparteria Ca’n Toni Blancos a l’actual local, juntament amb la seva dona.

L’esparteria funciona ara amb venda a l’engròs i al detall. Venen tot tipus de calçat per a tota la família, des d’espardenyes, sandàlies, sabates per a peus delicats, esportives, botes, fins a calçat d’hostaleria. També ofereixen tot tipus de productes d’esparteria i llata, senalles, cadires, així com escales de fusta, taules braser, productes de vímet, etc.

Ofereixen un servei de cordatge de cadires, a més de dur a terme altres projectes com articles fets a mida per a hostaleria i particulars. Per a la realització dels productes d’espart, compten amb la col·laboració d’artesans.

El local que tenen és molt peculiar, disposen de tres mostradors. A més, l’edifici té tres plantes d’exposició dels seus productes. Durant el Dijous Bo, decoren tota la façana; engalanen els pisos amb els productes que venen: des de les senalles a les escales, els capells, les trones, fins als balancins.

 

Foto ruta