Estarellas Sabates

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Estarellas Sabates

 

Establiment ubicat al carrer de Jaume II des de 1937, que es dedica a la venda de calçat de qualitat, majoritàriament de fabricació nacional. El negoci pertanyia originàriament a la mateixa família que el de Calzados Estarellas, però al 1973 la tenda de Jaume II, aleshores gestionada per Sebastià Estarellas, va ser traspassada a la família Palou.

Miquel Riera, actual propietari, conta com a mitjans dels anys setanta Catalina i Maria Neus Palou, la seva dona i la seva cunyada, varen agafar el traspàs de la sabateria i que ell les va ajudar des del principi. Inicialment l’establiment estava especialitzat en calçat d’home i amb el temps s’hi han incorporat models per a dona. S’ha d’assenyalar que és una de les poques botigues que ofereix un ampli assortiment de calçat de dona en talles del 42 al 45.

Tot i que el 2008 es fa una reforma completa del local, actualment el comerç encara es caracteritza pel tracte personalitzat al client, a qui ofereix calçat de qualitat fabricat a Espanya.

Cal destacar el fet de ser un comerç que ha estat en funcionament de forma ininterrompuda durant més de vuitanta anys, i és un exemple de comerç familiar i de proximitat. A més, s’ha adaptat als nous temps i ha ofert sempre les darreres tendències en calçat i un tracte proper als clients. Durant els darrers anys, han fet un esforç important per donar-se a conèixer a través de les xarxes socials per ser reconeguda com una tenda física amb tracte humà però que també mima en línia a la seva clientela.