Fajas Reina

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Fajas Reina

 

José Masdeu i Pilar Pedragosa varen arribar des de Barcelona el 1941 i varen obrir Fajas Reina. Al local original, ubicat a la plaça de la Mare de Déu de la Salut, s’hi entrava per un portalet lateral. L’únic contacte de la tenda amb l’exterior era una petita finestra que donava al carrer.

Als anys 60, la família es va traslladar a la ubicació actual, on instal·laren la tenda i el taller, un espai situat al soterrani on vint-i-tres al·lotes fabricaven les peces de cotilleria a mida. Avui dia, el taller s’ha traslladat, però continua en funcionament adaptat als temps actuals, tant en dissenys com en sistemes de producció. Destacar que ofereixen pròtesis mamàries i productes per a dones mastectomitzades.

El local va passar dels fundadors al seu fill Francisco, que havia estat un any a Barcelona per conèixer com funcionava el negoci i les passes de fabricació i confecció.

Actualment estan al capdavant de la tenda les dues netes dels fundadors, Neus i Maria del Mar Masdeu, que mantenen el negoci dels seus pares i padrins. La botiga encara conserva cotilles d’època així com algunes peces de mobiliari dels anys 60.