Ferreteria Campins

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Ferreteria Campins

 

Ferreteria Campins va obrir les seves portes l’any 1931, quan Sebastià Campins Campins va decidir traslladar-se a sa Pobla des de Consell, el seu poble natal. Sebastià, que era trinxeter, regentava juntament amb els seus cinc germans l’establiment Hermanos Campins. Va ser al voltant del 1950 quan el seu fill Joan Campins Pol va emprendre el negoci, incorporant nous articles a la ferreteria, com parament i complements per a la casa.

Sebastià Campins, net del fundador, és al capdavant de la ferreteria des de l’any 1976, quan tenia tan sols 16 anys i va decidir deixar els estudis per dur les regnes del negoci familiar. Recorda que en els temps de bonança varen arribar a tenir cinc empleats més.

L’any 1990 es va incorporar al negoci la seva dona Catalina Vidal, i junts el regenten avui dia. Es dediquen a les instal·lacions en general i a la venda d’articles de ferreteria i electrodomèstics. Sebastià pensa que no tindrà relleu dins la família, ja que els seus fills han acabat els estudis i han desenvolupat la seva vida professional per altres camins.

A l’exterior de l’establiment es conserva el valor arquitectònic i característic de la zona. A l’interior de la ferreteria encara queden detalls d’aquell temps passat.

Foto ruta