Ferreteria Can Comas

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Ferreteria Can Comas

 

La Ferreteria Can Comas està regentada per Paula Cervera Comas, tercera generació de la família.

Pels volts de 1954, Antoni Comas va muntar l’establiment que coneixem actualment. Al principi era una botiga de parament de la llar, fins i tot venien joguines. Amb el temps va passar a ser una ferreteria. La botiga comptava amb tot tipus d’articles per al ferrer, el fuster i la gent del camp, també hi podies trobar articles de drogueria.

Al principi de la dècada dels 70, el padrí de Paula va comprar tot l’edifici per fer-hi obra, ja que abans d’això estaven de lloguer. Mentrestant, es varen traslladar a una altra ubicació i, un cop acabada la reforma, es mudaren de nou al local de sempre.

L’any 1994, Paula Comas, segona generació, va passar a ser la propietària del negoci, en el qual ja hi treballava, juntament amb el seu pare i el seu home, Fernando Cervera. L’any 2004, va començar a fer-hi feina la seva filla Paula. En aquell temps el negoci ja estava especialitzat en ferramentes per servir al sector de la fusta i del ferro, i estava regentat per Paula i Fernando, encara que Antoni seguia aconsellant en tot el que podia.

El 2007, varen tenir la pèrdua de Fernando i el 2008 la pèrdua d’Antoni, dos pilars de l’empresa. En aquell moment Paula Cervera va agafar el relleu del negoci, anys que no varen resultar fàcils a causa de la crisi posterior.

Amb molta d’il·lusió, avui en dia regenta la ferreteria amb un empleat. Ofereix un servei de proximitat als fusters i ferrers de la comarca i a altres sectors com la construcció, i també al petit consumidor de tot allò que necessiten.

 

Foto ruta