Ferreteria Can Nofre

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Ferreteria Can Nofre

 

Quan es van casar Nofre Gayà Garí i Apolònia Ballester Escalas decidiren muntar una ferreteria, drogueria i armeria, que varen obrir l’any 1952.

Les necessitats dels clients d’abans eren molt diferents a les actuals. Campos era un poble d’agricultors i es van especialitzar en eines del camp. En temps de Reis i per a la Fira i el Firó, que es celebra en el mes d’octubre, també muntaven prestatgeries plenes de joguines per als infants.

Can Nofre ha format part durant més de 30 anys de FERBA (Ferreteria Balear), un grup de ferreters que el 1979 es varen ajuntar amb l’objectiu d’abaratir els costos del transport de la mercaderia, i al qual pertanyien 36 ferreters. Actualment la ferreteria forma part de QFPLUS, una cooperativa nacional.

Francisca, filla d’en Nofre i n’Apolònia, va assumir la direcció del negoci familiar quan el seu pare es va jubilar, juntament amb dos empleats i l’ajuda inestimable del seu pare.

L’any 2004 en Miquel Llompart, fill de na Francisca, es va unir al negoci a l’edat de 16 anys i a dia d’avui, juntament amb un empleat i la seva mare, atenen els clients. És una botiga on es pot trobar quasi de tot i si no ho tenen ho encarreguen amb molt de gust. En una ferreteria poden encomanar qualsevol cosa i intenten ajudar tot el possible per solucionar les demandes dels clients.

Foto ruta