Ferreteria Can Xic

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Ferreteria Can Xic

Can Xic va néixer l’any 1960 al carrer de Can Monjo de Pòrtol, per mitjà de Miquel Ramis, de malnom Xic, i Magdalena Serra. Als anys 80 la botiga se’ls va quedar petita gràcies al bon funcionament del negoci i es varen traslladar al carrer Major, on es troben actualment. El local era l’habitatge dels padrins de Maria Ramis, actual propietària i segona generació que està al capdavant del negoci, juntament amb el seu fill Miquel.

Maria es desfà en elogis de la feina feta pels seus pares per aixecar la ferreteria i mantenir-la amb vida durant tants d’anys. Confessa que la longevitat de Can Xic té molt a veure amb el caràcter comercial i el dinamisme dels seus pares, que mai no tenien un no per resposta quan un client els demanava alguna cosa. Recorda que fins i tot venia gent de Valldemossa i de Sóller.

Els darrers anys, han ampliat l’oferta comercial amb articles d’electricitat, lampisteria, ferreteria, decoració, plantes, un poc de tot per lluitar contra la competència dels centres comercials que tenen tan a prop.

Foto ruta