Ferreteria Riveiro

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Ferreteria Riveiro

 

Rolando Riveiro va fundar un comerç de ferreteria a Maó, que va iniciar la seva activitat l’any 1968 al carrer de Sant Manuel. Poc després l’establiment es va traslladar a la costa des General i, finalment, va trobar una ubicació millor al carrer de Santa Victòria, on actualment roman.

Durant els primers anys, l’activitat principal era el subministrament de ferro i acer a la indústria bijutera, així com la fabricació de petites peces de precisió per a aquest mateix sector. Quan la bijuteria va perdre força a l’illa de Menorca, el tipus de clientela també va canviar.

Avui dia el negoci està regentat per Rolando Riveiro Perelló, fill del fundador, que ha continuat amb l’empresa. Ha sabut conservar l’esperit de servei d’aquest comerç tradicional, i adaptar els productes i materials a les noves demandes i necessitats de la clientela de diferents sectors, com la nàutica, la construcció, el bricolatge, la indústria, etc.

La Ferreteria Riveiro és un establiment de referència per a tota la població de Maó. Ha sobreviscut als efectes de la globalització i de les grans superfícies. Es distingeix pel tracte personal i l’atenció individualitzada que ofereix. Aconsegueix solucions per als clients, fruit de la llarga experiència que donen tants anys de servei. Al comerç es poden trobar eines i peces de tots els materials, els models i les mides de l’àmbit de la ferreteria.

Foto ruta