Floristería Abolengo

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Floristería Abolengo

 

Devers l’any 1930, Margarita Frau Carrión, la padrina de les actuals propietàries, va obrir una parada a les avingudes de Palma, prop de la cruïlla entre el carrer del Sindicat i el carrer de Manacor, zona on en aquell temps hi havia un mercat en el qual es venien verdures, animals i flors.

El 1945 la filla de Margarita, Magdalena Bibiloni Frau, va començar a treballar en una parada de la plaça Major, espai on tradicionalment se situaven les floristes de l’època. Aproximadament en els anys 70, l’Ajuntament les va traslladar a la Rambla i és en aquest moment quan les actuals propietàries, Joana i Margalida Noguera Bibiloni, varen començar a treballar-hi, mentre que la seva mare va ocupar un lloc de la plaça de l’Olivar.

Al desembre de l’any 1999 les dues germanes varen obrir el local situat a l’avinguda de Gabriel Alomar i conservaren la parada a la Rambla fins a l’any 2002.

Fins a tres generacions de la família Frau han treballat en el sector de la floristeria, amb més de setanta anys d’història, i han estat testimoni dels canvis que ha viscut la ciutat pel que fa a l’ordenació de l’activitat comercial.