Flors Ca’n Pellisseta

Arrelat Patrimoni

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Flors Ca’n Pellisseta

 

Flors Ca’n Pellisseta compta ja amb quasi cinquanta anys de dedicació al món de l’art floral, cosa que ha suposat haver-se d’adaptar a moltes situacions durant tot aquest temps. Guillem Ginard Ferrer i Sebastiana Sala Lladonet foren pioners en el cultiu de clavell i flor tallada a Mallorca. Crearen un món de flors on els seus fills Guillem i Lluc han crescut i viscut, i que han compartit.

Ca’n Pellisseta és un comerç ubicat a un casal renaixentista, documentat en el darrer quart del segle XVI, situat al bell mig del centre històric del poble de Campos. L’edifici compta amb un portal amb arc de mig punt a l’exterior del carrer de Cosme Maria Oliver. Les voltes de quatre punts i els arcs a la planta baixa, el portal geminat del primer pis i el celler comunicat amb l’antiga cisterna practicables del subsòl, d’època renaixentista i barroca, suposen un conjunt arquitectònic de gran interès.

Els treballs, duits a terme a la vista dels clients, i els canvis d’aparadorisme han esdevingut atractius importants, tant per al públic local com per als visitants. Tot i oferir els serveis de qualsevol floristeria tradicional, també es dediquen al disseny de decoracions florals i esdeveniments, tant per a particulars com per a empreses. Són destacables els seus treballs de grans dimensions, utilitzant materials naturals i molt senzills, per tal de crear estructures d’alta complexitat. Exemples d’aquests treballs els tenim en la participació en diverses edicions d’ArtNit Campos i en «els llits de la Mare de Déu morta» del convent dels Mínims, entre d’altres.

A banda de la dedicació que requereix tenir un portal obert, ofereixen un servei integral per a tot tipus d’ocasions. Treballen tots els materials que ha de dominar qualsevol florista, com són flors i verds naturals, plantes, flor seca, etc., però sobretot intenten donar sempre una atenció personalitzada, tenint en compte les necessitats i el gust de cada client. Es tracta d’anar més enllà de la simple estètica per aconseguir transmetre un missatge i crear emocions en cada treball.

Foto ruta