Forn Can Felip

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Forn Can Felip

 

Felip Crespí Torrens, pare de l’actual propietari, va començar a treballar al forn Ca n’ Àngela de sa Pobla. Als 21 anys va decidir emprendre tot sol l’ofici que ja exercia des de feia temps. Va ser juntament amb la seva dona Francisca Crespí que varen fundar el Forn Can Felip cap a l’any 1964.

Felip fill va aprendre l’ofici de forner de la mà del seu pare des de ben jovenet. El 1984, quan tenia 17 anys,  va deixar els estudis i va començar a treballar al forn.

La sensació que es transmet quan entres al Forn Can Felip és l’aroma del pa acabat de fer, de les ensaïmades, dels croissants i pastissos que fan mengera. Continuen amb la mateixa tècnica de fermentació lenta i l’elaboració de tots els productes tradicionals.

Estan adherits a la marca «Pa d’aquí, forn i tradició», que distingeix els establiments amb obrador que elaboren les diferents tipologies de pans de les Illes Balears. A més, compten amb unes quantes distincions de premis.

Tot i no conservar elements patrimonials, el Forn Can Felip manté a l’interior l’essència de l’obrador de sempre.

Foto ruta