Forn Can Moranta

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Forn Can Moranta

 

Cap a l’any 1919, Joan Company, primer propietari que recorda la família al forn, va llegar el negoci a Catalina Company Arbós, la padrina de Joan Torrens, qui el va regentar fins a 2021.

Després d’un mesos tancat per falta de relleu, Can Moranta ha obert de nou les portes incorporant la quarta generació de la família amb Laura i Maria Planells al capdavant del forn, amb l’ajuda del seu pare Mariano Planells, que hi va treballar durant trenta anys. Una de les raons d’aquest canvi és que la clientela els ha impulsat a seguir amb el negoci per degustar els productes que elaboren amb les mateixes receptes de sempre.

Catalina Torrens, actual propietària i germana d’en Joan, ha cedit a les seves filles l’explotació del forn i per tant seran elles les encarregades de continuar amb la tradició familiar, mantenint el tracte amb els clients i un horari flexible, tal com feia el seu oncle, per atendre les persones que per un motiu o altre no poden recollir les comandes a l’horari habitual.

Al forn podem trobar una gran varietat de productes i disposen de la marca «Pa d’aquí, forn i tradició», que distingeix els establiments amb obrador que elaboren les diferents tipologies de pans de les Illes Balears.

La seva especialitat és el pa mallorquí, moreno i blanc, i també els llonguets, les panades, els cocarrois i les coques variades, d’albercoc natural, de sobrassada, de crema i de poma, a més de les ensaïmades, molt valorades pel seus clients. Segons la temporada, també elaboren coques de patata, ensaïmades de sobrassada i carabassat, de trempó, de verdura i pebres, espinagades, tortell de Reis, rubiols, magdalenes casolanes, i pa de Viena.

 

 

Foto ruta