Forn Ca’n Tofolet

Emblemàtic

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Forn Ca’n Tofolet

 

El Forn Ca’n Tofolet es va fundar l’any 1919 i sempre ha estat ubicat al carrer de Sant Joan, 16. Es dedica des de fa de més de cent anys a l’elaboració de pa artesanal i dolços. Actualment, se’l reconeix per ser l’únic i pioner en l’elaboració de l’ensaïmada de garrova, tota una innovació en la rebosteria mallorquina.

El forn ha passat d’una generació a l’altra de la família, i ara el duen els germans Joan i Damià Noguera, que continuen treballant els seus productes d’una manera tradicional i sense artificis. Estan especialitzats en l’elaboració de pa i productes de forneria en general. Són coneguts pels seus horaris, ja que si vols pa calent hi pots anar de les 10.00 h a les 11.00 h i, si vols panades, de les 12.00 h a les 13.00 h.

El 1995, es va fer una reforma del forn, però es conserven alguns elements del local original, com ara el taulell de marbre, amb un foradet per tirar-hi les monedes, i unes prestatgeries. Actualment, ja no fan servir el forn de llenya, però encara utilitzen les peses i la balança antiga per mesurar les porcions de massa amb una habilitat i una precisió absoluta.

Foto ruta