Forn de Can Vica

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Forn de Can Vica

 

L’any 1901 va obrir les portes el Forn de Can Vica de la mà de la família Bordoy, que el va regentar durant quatre o cinc anys, fins que la família Mestre es va fer càrrec del negoci. L’any 1996 hi va haver un nou relleu cap a la família Guardiola Bonnín, que hi està al capdavant actualment.

Ubicat just al centre del poble, al carrer Major, el Forn de Can Vica compta amb un espai interior amb taules i cadires per poder degustar els seus productes, a més d’una petita terrassa exterior des d’on contemplen l’escala que puja al Calvari per una banda, i per l’altra, part de l’església i la plaça de sa Font de Santa Margalida de Felanitx.

El Forn utilitza ingredients de gran qualitat i està especialitzat en productes típics mallorquins que, fins fa pocs anys, enfornaven en un forn de llenya que varen haver de canviar. Es caracteritzen per tenir un tracte amb la clientela molt amable i cordial.

Estan adherits a la marca «Pa d’aquí, forn i tradició», que distingeix els establiments amb obrador que elaboren les diferents tipologies de pans de les Illes Balears. De fet, l’establiment és conegut pel seu pa artesanal, tan blanc com moreno, per les panades i rubiols fets amb receptes antigues, gató i coca d’ou pujat, així com per la gran varietat d’ensaïmades i pels productes fets amb pasta de fulls.

Foto ruta