Forn Cas Soper

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Forn Cas Soper

 

El Forn de Cas Soper és un negoci familiar de Binissalem obert al 1959. El pare dels actuals propietaris va començar de ben jove, als divuit anys ja repartia pa pel poble en bicicleta i un any després va començar a distribuir les sopes pels mercats de Palma. Podem dir que és un dels pocs obradors que queden a Mallorca especialitzat només en l’elaboració del pa per fer les sopes mallorquines, ingredient fonamental juntament amb la verdura d’aquest plat típic de la cuina tradicional de la nostra terra.

Els tres fills del fundador, Teresa, Joan i Rafel Sastre, han seguit amb la professió del seu pare i treballen tots al negoci familiar. Teresa des de 1985 es dedica a l’elaboració de les sopes. Cinc anys més tard, al 1990, en Joan va començar a fer pa blanc i moreno. Però no va ser fins a l’any 2018 que incorporaren l’elaboració de les ensaïmades, de les quals se n’encarrega Rafel.

Estan adherits a la marca «Pa d’Aquí. Forn i Tradició», que distingeix els establiments amb obrador que elaboren les diferents tipologies de pans de les Illes Balears.

Foto ruta