Forn de Baix

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Forn de Baix

 

El 1850 Gabriel Pou va fundar el Forn de Baix, que ha passat de pares a fills des de fa cinc generacions. Actualment, la seva reneta Ana Mari Pou i Pedro Coll regenten l’empresa amb la mateixa il·lusió de sempre, la qual perdura en el temps, ja que es tracta d’un negoci familiar que han fet créixer amb esforç i dedicació.

Mantenint la tradició pastissera dels forns centenaris de Mallorca, el Forn de Baix conserva les receptes clàssiques que li han donat reconeixement, i al mateix temps ofereix diferents propostes adaptades als nous temps.

Així doncs, aquest forn familiar és lloc de referència dels coneguts cardinals de Lloseta, unes postres tan fines i saboroses que pràcticament es desfan a la boca, i que compten amb una patent que pertany exclusivament al Forn de Baix. La recepta original del cardinal s’elabora amb dues capes de bescuit i merenga, amb un farciment central de nata muntada i un toc d’aiguardent de cirera.

Estan adherits a la marca «Pa d’aquí, forn i tradició», que distingeix els establiments amb obrador que elaboren les diferents tipologies de pans de les Illes Balears. Al forn mai manca el tradicional pa de massa mare, coca de fulls, doblegats, coca de verdures, trempó o pastissos.

Foto ruta