Forn de Ca n’Amer

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Forn de Ca n’Amer

 

A la plaça Major de s’Arenal trobam el Forn Ca n’Amer, obert gràcies a la feina de tres generacions de la família. Des de l’any 2002 hi ha al capdavant del negoci Sebastià Amer, l’actual propietari. Conta que el seu padrí, Esteban, va obrir el forn al centre de Llucmajor i uns anys després, cap al 1966, son pare, Joan Amer, va seguir la tradició familiar i va traslladar el forn a s’Arenal. El fill de Sebastià segurament continuarà amb el negoci, representant la quarta generació de la família dedicada al sector. Possiblement el forn ja estava obert cap al 1963, ja que compten amb fotografies que mostren el pare de Sebastià fent pastissos a mà de xocolata i sucre.

El forn de Ca n’Amer és molt conegut entre la gent del poble. Un dels seus productes estrella és el llonguet, amb el qual fan uns entrepans molt apreciats. Entre d’altres distincions, han guanyat el 1r Premi a la Fira del Llonguet del Pil·larí de l’edició de 2018, amb el seu entrepà de pop amb ceba.

Estan adherits a la marca «Pa d’aquí, forn i tradició», que distingeix els establiments amb obrador que elaboren les diferents tipologies de pans de les Illes Balears. A més del pa, compten amb rebosteria tradicional, com coques, panades i ensaïmades. Actualment fan tres torns de feina i el primer comença a les 22.00 h perquè l’endemà la gent del poble tengui el seu pa o llonguet acabat de fer.

Foto ruta